Oosterlicht Festival 2020 door Corona gecanceld!

In verband met alle maatregelen omtrent het Corona virus heeft de organisatie van Oosterlicht op 15 maart j.l in een spoedvergadering besloten de geplande Theatertour van 21/22 maart af te gelasten en te verplaatsen naar 20/21 maart 2021.

We presenteren dus pas op Oosterlicht 2021 ons nieuwe stuk met 10 voorstellingen:

Ontwor(s)teling

Wat als de plek waar we genoodzaakt verblijven ons beklemt, ons beperkt en ons dwingt dagelijkse handelingen en protocollen te volgen en te ondergaan?
Wat als je lichaam voor je eigen bestwil niet meer van jou is?

Dansers en makers: Maike Stoepker, Herman Prüst en Michael Polman
Muziek: Antje Krog, Kate Tempest, Eric Vloeimans en Tuur Florizoon.

Oosterlicht is de naam van een theaterfestival in Nijmegen Oost en wordt georganiseerd, buiten het vaste team van Oosterlicht, voor en door bewoners uit Nijmegen Oost. Op zaterdagavond en zondagmiddag zijn er gelijktijdig wandelroutes langs vijf bijzondere binnenlocaties in de wijk. De locaties zijn minstens zo spannend als de voorstellingen en vormen een onlosmakelijk en vermakelijk onderdeel van Oosterlicht: theater op locatie.

De locaties zijn altijd geheim
Het publiek weet pas op de dag van de voorstellingen waar ze naar binnen gaan en wat daar gaat gebeuren. Zelfs de beginlocatie blijft tot op het laatst geheim. Alleen degenen die (online) een kaartje hebben gekocht krijgen via de mail nadere info over de startplek. Je loopt in groepjes van ongeveer 16 personen olv een gids door de wijk. 

21 maart 2021 zaterdagavond 20.00 – 22.00 uur: 5 voorstellingen
22 maart 2021 zondagmiddag 15.00 – 17.00 uur: 5 voorstellingen

Houd de website in de gaten voor verdere info !

Oosterlicht Festival 2020 door Corona gecanceld!